Slaktet og oversett

Vi ga artisten Joaquin en sjanse til å gjenopprette sin ære

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no) BT.no kalte Joaquins cd-utgivelse for «falsk godlukt» og gir plata terningkast 2. Tønsberg Blad er ikke snauere enn at de bruke oversktiften «intetsigende» når de anmelder «Perfume» som er Joaquins første albumutgivelse. Gd.no kaller den «irriterende» men Adressa.no klemmer til og deler ut terningkast 4.

Dagbladet har ennå ikke funnet plass til å anmelde Joaquins musikk, men i en pressemelding forteller han at det tilsammen er lagt ned fem års arbeid i utgivelsen. Da Dagbladet.no ble tilsendt CD\'en bestemte vi oss for å gi mannen en sjanse til å bevise sitt talent.

- Jeg kan ikke ta meg nær av dårlige anmeldelser. Da kunne jeg ikke jobbet som artist. Tror det var Troms Folkeblad som ga meg terningkast 1, men avisa er såpass liten at det burde ikke ha noe å si, forteller Joaquin. Vi sitter i en taxi på vei til Ekebergrestauranten. Det er her vi skal filme Joaquin og kassegitaren hans.

Plata ble spilt inn med studiomusikere og Joaquin har ennå ikke funnet noe band. Enn så lenge reiser han alene rundt med gitar for å gjøre konserter.

- Å sette sammen et band er vanskelig. Jeg vil gjerne ha flinke musikere med om vi skal på turne. Jeg har en masse venner som er flinke til å spille, men det kan være vanskelig å samarbeide om ikke referansene er riktige. Men om jeg lager et band med folk jeg kjenner så blir det morsommere fester, sier Joaqiun før han setter seg til i en sofa og stemmer gitaren.

Slaktet og oversett

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer