slangekvinner

Furia har snodd seg gjennom rockeverden i sju år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- FURIA ER FURIA når det kribler i magen og vi hopper opp og ned fordi alt låter så fett. Ikke fordi du prøver på noe spesielt, men fordi ting bare skjer og hele bandet er enig. Da er det Furia.

Solvår Hunshamar sitter i sola og prøver å sette ord på følelser, sju år etter at Furia ble til. Gitaristen har vært i studio sammen med venninnene og kollegaene Kirsti Kobbeltvedt, Stine Kobbeltvedt, May Britt Vik og Kristine Agathe Kleppe. Furia skal gi ut en langspiller. Furia er blitt voksne.

- Sju år er lenge. Men nå er vi godt voksne. Vi har vært innom de fleste kriker og kroker, lekt oss og lært hverandre å kjenne. Hvis det var meningen at vi skulle bli uvenner, så hadde det skjedd for lenge siden. Vi har kommet så langt vi fem, vi kan ikke la det gå til spille. Du gjør alt for å få ting til å fungere. Vi er vårt eget lille samfunn.

NORGES LENGSTLEVENDE JENTEBAND er ikke opptatt av å stå på barrikadene.

- Vi har aldri vært en del av festivaler, album og liknende bare for jenter. Vi har valgt vår egen vei. Hvis noen har tenkt på oss som jenteband, så tror jeg de fleste glemmer det når de ser oss live. Vi har aldri opplevd noe negativt fordi vi er jenter som spiller i band.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer