Slankere PSP på vei

Sony krymper sin håndholdte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LOS ANGELES (Dagbladet.no): Etter at Nintendo DS hadde vært på markedet en stund, ble den redesignet og lansert i en mindre form som DS Lite.

Nå gjør Sony det samme med sin håndholte spillmaskin PlayStation Portable, som i september vil framstå i en smalere og lettere drakt.

På Sonys pressekonferanse på spillmessen E3 i Los Angeles kunne Sony Entertainment-sjef Kaz Hirai trekke fram den nye modellen fra lomma, en maskin som ved første øyekast ligner på dagens modell.

Selv om designet ikke har forandret seg fra den opprinnelige modellen, er maskinen krympet med 19 prosent, og i samme slengen gjort 33 prosent lettere.

Mange vil glede seg over at batteritiden forbedres – men den største oppgraderinen i den nye modellen er muligheten til å koble den til eksterne tv-apparater via en egen utgang.

Dermed kan du både se filmer og spille spillene dine direkte på tven, om du befinner deg hjemme og ikke har lyst til å benytte den lille skjermen. Den nye funksjonen gjør også at du kan sende videoer og bilder trådløst fra en pc til PSPen, for så å kunne se dette på tv-skjermen din.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer