Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Star Wars: The Last Jedi

Slapp ny «Star Wars»-trailer i natt. Regissøren mener du bør ligge unna

Viser fram nye klipp fra den kommende storfilmen.

NY TRAILER: I natt norsk tid slapp produsentene den nye offisielle traileren for «The Last Jedi». Video: Lucasfilm Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Sammenliknet med den omfattende promoteringa rundt den forrige «Star Wars»-filmen, «Rogue One» (2016), har det vært rimelig rolig rundt «Star Wars: The Last Jedi». Til nå.

I natt norsk tid slapp nemlig produsentene trailer nummer to. Første glimt av traileren ble vist midt i pausen i kampen mellom amerikansk fotball-lagene Minnesota Vikings og Chicago Bears, før videoen ble delt med resten av verden.

Burde du se traileren, eller skal du spare spenninga til premieren 13. desember? Regissør Rian Johnson later til å mene det siste, skriver NME.

De viser til en Twitter-oppdatering der Johnson skriver at traileren er «braaaaa» - men at fans absolutt burde droppe å se traileren hvis de ikke vil få avslørt for mye av plottet i filmen.

Independent skriver at en rekke av stjernene fra «The Force Awakens» også blir å se i «The Last Jedi», som John Boyega, Daisy Ridley, Mark Hamill, Adam Driver, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o og Andy Serkis. I tillegg gjør nykommerne Benicio del Toro og Laura Dern sitt inntog i sci-fi-universet.

  • Les Dagbladets anmeldelse av «Star Wars: The Force Awakens» her.

I mars ble det kjent at Carrie Fisher blir å se i «The Last Jedi» etter sin død.

Fisher spilte rollen som den originale Prinsesse Leia fra de første filmene, og var også med i «The Force Awakens». Etter hennes bortgang i desember i fjor var det en stund usikkert hva som ville skje videre med den ikoniske rollen, men i vår ble det altså bekreftet at Fisher også blir å se i «The Last Jedi».

Lukker du ørene for regissør Rian Johnsons råd? Da er det bare å se den blodferske traileren i videovinduet øverst i saken.

DØD: Skuespiller Carrie Fisher gikk bort tredje juledag. For mange var Fisher med god margin mest kjent som prinsesse Leia Organa i «Star Wars». Video: AP Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!