Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Slapp rettssak

Michael Jackson unngikk såvidt en opprivende rettssak.

Det har lenge versert rykter om at Michael Jakcsons private økonomi ikke har vært helt i orden. Popkongen er kjent for sine ekstravagante handleturer, og til tross for at han har tjent et ufattelig antall dollar har pengene forduftet som det velkjente dugget for solen.

Jacksons tidligere forretningssjef, koreanske Myung-Ho Lee, saksøkte ham for manglende lønnsutbetalinger som følge av Jacksons anstrengte økonomi. Ifølge Lees søksmål levde Jackson langt over evne og han skal i løpet av et år ha hatt 200 millioner dollar i kredittkortgjeld.

Selv saksøkte Lee Jackson for 12 millioner dollar.

I går inngikk Jackson og Lee et forlik. Det betyr at det ikke blir noe av århundrets kjendisrettssak i USA, skriver BBC.

Jackson ønsket ikke en rettssak som satte fokus på hans personlige økonomi, og hadde tidligere også bedt om at søksmålet mot ham ble droppet.

Ifølge søksmålet har Jackson rotet bort mesteparten av pengene sine etter å ha mottatt råd fra sjarlataner og lurendreiere.

Forliksbeløpet er ukjent.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media