Slapper av hos Sting?

Madonna og Guy har forlatt Skottland. Les siste nytt om bryllupsnatta, sure pressefolk og den mystiske 51-åringen!

Klokka 16 lokal tid forlot ekteparet og de to barna Skibo-slottet etter fredagens bryllup. De forlot Skottland med privat jetfly, og ifølge nyhetstjenesten Ananova landet flyet i Southampton. Det blir derfor antatt at de tilbringer hvetebrødsdagene på Stings landsted.

Igjen sto pottesure pressefolk som ikke fikk et eneste bryllupsbilde, kommentarer eller rapport fra festen. Det tok 12 timer før presten bekreftet at det i det hele tatt hadde vært et bryllup.

Kalde og sure pressefolk

- Jeg synes Madonna burde gitt pressefolkene en flaske sjampanje hver, og en pressemelding, sier CNN-kameramann Alfredo De Lara.

- Jeg er ikke lei av Skottland, men av Madonnas presseapparat, sier VG-journalist Lena Storvand til CNN.com.

- Jeg fatter ingenting. Det eneste vi trenger er en person som forteller oss hva som skjer, sier David Goss i den skotske avisen Herald.

Kanskje var hemmelighets-kremmeriet et takk for sist fra Madonna etter bryllupet med Sean Penn i 1985. Paparazziene ødela seremonien ved å fly rett over hustaket i Malibu med helikoptre.

Avisene forteller om bryllupet

Alle avisene har mer eller mindre fyldige dekninger av hva som skjedde under seremonien inne på slottet. De varierer ganske sterkt, og ingen skiller seg ut som spesielt troverdige.

Expressen: Det ble ikke noe sex på paret. Sønnen Rocco skrek og holdt dem våkne hele natta, selv om Madonna matet ham.

Ananova: Den tradisjonelle skotske bryllupsmenyen besto av Aberdeen Angus-steik og haggis. På festen underholdt et lokalt skotsk band.

The Mirror: 60 gjester fulgte bryllupet, og Madonna bar en hvit kjole til 260 000 kroner.

The Mail: Madonna ble viet i en sirkel av røde roser.

Verdens Gang: Madonna gråt, Guy kjempet med tårene og Gwyneth Paltrow hulket.

Sky: Brudgommens forlover var nattklubbeier Piers Adams, ikke Vinnie Jones som tidligere antatt.

I skjul i 60 timer

Ingen aviser oppgir hvordan de har fått disse opplysningene, men svært mange ønsket førstehåndsinformasjon. Over 30 fotografer ble pågrepet i det de forsøkte å snike seg inn til slottet. Et svært omfattende sikkerhetsopplegg har gjort at ikke et eneste bilde har nådd ut fra bryllupet.

Bryllupsfotografen Jean Baptiste Mondino opplyser at han har sendt bildene til New York, hvor Madonna skal godkjenne dem før de blir offentliggjort.

Expressen opplyser at mannen som ble pågrepet i kirka under dåpen, er 51 år gamle Robert Jones. Han skal ha ligget i skjul i 60 timer og gjort fra seg i søppelsekker. Alt dette for å overvære dåpen til 4 måneder gamle Rocco.

Han ble pågrepet idet han forsøkte å snike seg ut døra etter seremonien. Det blir spekulert i om britiske aviser betalte ham for å gjøre dette, og 51-åringen skal ha forsøkt å filme dåpen.

TAUS OG HEMMELIG: Da Madonna giftet seg med Sean Penn i 1985, ødela helikopter-papazzier seremonien. Denne gangen lot hun ikke pressen få vite noe om hva som skjedde bak Skibo-murene.
<B>RØMTE LANDET: I et følge på tre biler forlot Guy, Madonna og barna Skibo-slottet i går ettermiddag. British Airways vil ikke fortelle hvor jetflyet deres dro.