Slapt blodbad

Det er et blodig spill, men det blir aldri for spennende.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Diskuter spill

Det er en særs blodig affære, dette. Ikke bare blir veggene og gulvene grundig spylt når du gjennomhuller monstrene med kuler, du blir jaggu ganske rød etterhvert der du i valgfri tredjeperson eller førsteperson pløyer deg vei gjennom en hjemsøkt fengselsøy gone bad.

Henrett på nytt

I rollen som den dødsdømte Torque (du har visstnok drept familien din), blir fengelsoppholdet verre enn tenkelig når helvete bokstavlig talt bryter løs. I lange tider har fengselet fungert som åsted for myndighetsdrap, noe som gjenspeiles i monstrene du møter.

Alle egenskapene og angrepene symboliserer en avrettingsmetode. Noen har sabler i stedet for armer og bein, andre setter giftsprøyter i øyet ditt, eller har for den saks skyld en hel eksekusjonspeletong innbakt i ryggen - og så er det de som har (hatt) problemer med gass.

Mørkt spill

Det er et mørkt spill, både i stemning og med tanke på lysstyke, og derfor er det kjekt med lommelykten du har med deg. Dumt er det heller ikke at du, når sinnet når en viss høyde, kan transformere deg om til et fryktinngytende monster som feier det meste av banen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.