Slår alarm før årets mest eksklusive konsert i Norge

Falske The Weeknd-billetter i omløp.

ETTERTRAKTET: Interessen for den eksklusive The Weeknd-konserten som arrangeres i Oslo i kveld har vært enorm. Foto: Scanpix / Afp
ETTERTRAKTET: Interessen for den eksklusive The Weeknd-konserten som arrangeres i Oslo i kveld har vært enorm. Foto: Scanpix / Afp Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I kveld spiller en av de hotteste artistene i verden akkurat nå, The Weeknd, en eksklusiv konsert på Vulkan Arena i Oslo.

Dette blir den eneste opptredenen Abel Tesfaye, som han egentlig heter, gjør i Norden i år.

Og det er ikke mangel på fans som ønsker å få et glimt av popstjerna på scenen. De fleste av dem får imildertid ikke sett ham denne gangen. Det er nemlig ikke mulig å kjøpe billetter til begivenheten og man må stå på gjesteliste for å slippe inn.

Falske billetter Nå har arrangøren, plateselskapet Universal Music, fått informasjon om at det er noen som prøver å utnytte den store interessen ved å tilby falske konsertbilletter.

I en pressemelding advarer de:

- Denne showcasen benytter ikke fysiske billetter fra noen leverandører, og vinnere av konkurranser og andre som skal ha adgang til konserten har blitt satt på gjesteliste der vedkommende må vise legitimasjon for å få adgang.

- Vi oppfordrer alle som har blitt rammet av dette å ta kontakt med politiet og anmelde det, sier Gjermund Moastuen, markedssjef i Universal Music til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.