Slår du av TV-en for tidlig, går du glipp av denne Springsteen-scenen i «Lilyhammer»

«The Boss» dukker opp for første gang i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I kveldens sesongavslutning av «Lilyhammer» på NRK1 er det duket for Bruce Springsteens mye omtalte gjesteopptreden som den pensjonerte begravelsesagenten Giuseppe Tagliano.

Springsteen spiller broren til Steven Van Zands karakter Frank Tagliano, og kommer til Norge for å hjelpe til med å løse opp et problem som har dukket opp i Lillehammer.

Dette er første gangen Springsteen gjør en skuespillerjobb, selv om han ifølge Van Zandt har fått utallige henvendelser tidligere.

- Veldig god De to musikerkollegene skal ha tullet med at Springsteen skulle spille hans italienske bror helt siden Van Zandt spilte i tv-serien «The Sopranos». 

- Han var veldig god. Alle er faktisk ganske overrasket, noe jeg ikke helt skjønner, men alle er svært imponert. Det er jo en liten, men en veldig intens og viktig rolle. Hans karakter er viktig for plottet i serien, noe seerne vil skjønne når episoden kommer på tv, sa Van Zandt til Dagbladet tidligere i høst.

Og hvis man vil ha med seg hvert eneste sekund Springsteen er på skjermen, og ikke allerede har streamet episoden på forhånd via NRKs nettside, bør man ikke slå av når rulleteksten kommer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer