Slår fra seg i Hollywood

Jennifer Love Hewitt gikk så inn for rollen sin i den kinoaktuelle filmen «Smokingen», at hun brakk ankelen under innspillingen.

LOS ANGELES (Dagbladet): Selv kampsporthelten Jackie Chan virker et øyeblikk brydd over skaden som skjedde under innspillingen av actionkomedien «Smokingen», en typisk Chan-film med karate og stunt og en dæsj humor. Jackie spiller selv en privatsjåfør - inntil han får sjefens smoking på seg. Da får han krefter og evner som han kunne tenkt seg å ha hatt i virkeligheten. Han fikk nemlig følgende beskjed da han spurte hvor det var blitt av Jennifer Love Hewitt under innspillingen av en av filmens kampscener:

- Hun er på sykehus, var beskjeden.

Gipset

- Jeg trodde ikke hva jeg hørte. Jeg var så lei meg da hun kom tilbake til filmsettet med foten i gips, sier actionhelten fra Hongkong.

- Jeg ville ikke skuffe Jackie, sier Love Hewitt, som innrømmer at hun var nervøs fra første stund da hun fikk Chan som karatelærer.

- Jeg hadde ikke peiling på hva jeg skulle gjøre. Men han er heldigvis tålmodig og god til å lære fra seg, så det gikk da bra, sier hun.

- Det er ikke vanskelig å lære bort noen knep til folk som har rytme i kroppen, og som kan danse, svarer Chan. Til tross for at han nå er 48 år, er han like aktiv. Både som skuespiller og produsent.

Ustoppelig

Jackie fikk også hard medfart under innspillingen. Han forstrakk akillessenen, og fikk en blodansamling i beinet.

Men som det meste annet her i livet, tar Jackie den slags med et smil. Han har strukket og brukket og slått det meste av kroppen før, og det får en strekk og litt blod til å virke som småtterier. Selv om det setter grå hår i hodet på filmsjefer i Hollywood.

Actionkomedien ga åpenbart mersmak hos Love Hewitt, men det er ikke lett å forene både musikk- og filmkarrieren. Nylig kom hun med albumet «Bare Naked».

- Jeg har ikke bestemt meg for om jeg vil satse på bare en av delene. Jeg håper jeg kan holde på med begge. Da blir jeg i hvert fall ikke lei, sier Jennifer Love Hewitt.

DRAMATISK: Jennifer Love Hewitt (23) måtte til sjukehus etter en kampscene i «Smokingen», men smiler like bredt. Selv om den slags er for småtterier å regne for stuntkongen Jackie Chan, liker han dårlig at andre enn ham selv blir skadet i hans filmer.
KAMPSPORT-FILM: Jennifer Love Hewitt i kinoaktuelle «Smokingen», som har fått hard medfart av norske kritikere.