Slår fra seg i Hollywood

Jennifer Love Hewitt gikk så inn for rollen sin i den kinoaktuelle filmen «Smokingen», at hun brakk ankelen under innspillingen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LOS ANGELES (Dagbladet): Selv kampsporthelten Jackie Chan virker et øyeblikk brydd over skaden som skjedde under innspillingen av actionkomedien «Smokingen», en typisk Chan-film med karate og stunt og en dæsj humor. Jackie spiller selv en privatsjåfør - inntil han får sjefens smoking på seg. Da får han krefter og evner som han kunne tenkt seg å ha hatt i virkeligheten. Han fikk nemlig følgende beskjed da han spurte hvor det var blitt av Jennifer Love Hewitt under innspillingen av en av filmens kampscener:

- Hun er på sykehus, var beskjeden.

Gipset

- Jeg trodde ikke hva jeg hørte. Jeg var så lei meg da hun kom tilbake til filmsettet med foten i gips, sier actionhelten fra Hongkong.

- Jeg ville ikke skuffe Jackie, sier Love Hewitt, som innrømmer at hun var nervøs fra første stund da hun fikk Chan som karatelærer.

- Jeg hadde ikke peiling på hva jeg skulle gjøre. Men han er heldigvis tålmodig og god til å lære fra seg, så det gikk da bra, sier hun.

- Det er ikke vanskelig å lære bort noen knep til folk som har rytme i kroppen, og som kan danse, svarer Chan. Til tross for at han nå er 48 år, er han like aktiv. Både som skuespiller og produsent.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer