Fredrik Solvang:

Slår kraftig tilbake mot Listhaug

Sylvi Listhaug var svært kritisk til at Fremskrittspartiet ikke ble invitert under tirsdagens «Debatten». I etterkant har Debatten-programleder Fredrik Solvang slått kraftig tilbake.

SLÅR TILBAKE: Programleder Fredrik Solvang i Debatten slår kraftig tilbake mot kritikken fra Frp-leder Sylvi Listhaug. Foto: NTB
SLÅR TILBAKE: Programleder Fredrik Solvang i Debatten slår kraftig tilbake mot kritikken fra Frp-leder Sylvi Listhaug. Foto: NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Under tirsdagens «Debatten» var temaet de mye omtalte samtalene med Taliban som foregikk i Norge. Det har vært ulike syn på om det var riktig eller galt å invitere Taliban til samtalene.

I debatten tirsdag var flere norsk-afghanere invitert, i tillegg til utenriksminister Anniken Huitfeldt.

I ettertid har sendingen fått kraftig kritikk fra leder av Fremskrittspartiet, Sylvi Listhaug. Hun gikk i et Facebook-innlegg tirsdag kraftig ut mot NRK for at Fremskrittspartiet ikke ble invitert:

- NRK Debatten nå: Tema er Taliban på luksustur i Norge. Det eneste partiet som tydeligvis er imot å rulle ut rød løper til Taliban, er ikke invitert. Hva i all verden er det NRK holder på med?, spør Listhaug i et innlegg på Facebook.

Slår tilbake

En som tydeligvis har fått med seg Listhaugs innlegg er Debatten-programleder Fredrik Solvang.

I et Facebook-innlegg onsdag slår Solvang kraftig tilbake. I Facebook-posten forteller han at målet var å lage «en annerledes Debatten denne gangen», og at de derfor bare valgte å invitere norsk-afghanere, med unntak av utenriksminister Anniken Huitfeldt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer