Slår på stortromma

Roni Size er en storhet innen klubbmusikkens drum\'n\' bass. I kveld lager han og Reprazent-gutta rytmer på Skansen.

Engelske Roni Size og Reprazent har i vår turnert de største byene i USA og Canada. Nå skal Roni Size, U.F.O., dj Krust, dj Die and mc Dynamite snurre skiver på Skansen i Oslo.

Heftigere drum\'n\'bass-happening har ikke Oslo sett på lenge.

DJ-gutta er her i forbindelse med skate-turnéen «Circa», som gjester Oslo, Stockholm, London, Paris, Stuttgart, Zurich og Milano. De amerikanske skaterene Chad Muska, Jamie Thomas, Adrian Lopez, Mark Appleyard, James Craig, Colt Cannon, John Rattray & Chris Cole kan du se på Voldsløkka i Oslo tidligere på dagen.

Roni Size og Reprazent ga i fjor ut albumet «In The Mode», med gjesteartister som Method Man, Rahzel og Zack De La Rocha. Klubbkollektivet til Roni Size slo for alvor igjennom i 1997 med albumet «New Forms».

I 1998 fikk de også en «Q Award» for beste live-band, en pris som deles ut av det kjente musikkmagasinet «Q». Og det er jo mer enn lovende!

Roni Size spilte også på Kontraskjæret på Musikkens Dag i går. Var du der og likte smakebiten, kan du nyte et større måltid av trommer og bass i kveld.

Les mer på de veldig gode hjemmesidene til Roni Size Reprazent, med bra grafikk, mange lydklipp og videoer. Du kan lese mer om Skate-turnéen på Circa European Tour.