«Farmen 2021»

Slår tilbake:
- Antiklimaks

Ordkrigen mellom de tidligere «Farmen»-rivalene Thomas Feldberg og Lasse Matberg fortsetter.

VANT: Lasse Matberg vant årets «Farmen Kjendis, men ikke uten drama. Thomas Feldberg vedgår i et nytt intervju med Dagbladet, at han «ville lage et helvete for Lasse». Foto:Alex Iversen/TV 2
VANT: Lasse Matberg vant årets «Farmen Kjendis, men ikke uten drama. Thomas Feldberg vedgår i et nytt intervju med Dagbladet, at han «ville lage et helvete for Lasse». Foto:Alex Iversen/TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Thomas Felberg vedgår at han la en listig plan mot «kjempen» i «Farmen» da de to møttes i tvekamp.

- Jeg gikk til «Farmen»-produksjonen og fortalte om mine planer, bak ryggen til Lasse.

- Jeg vet hvordan å lage god TV-underholdning. Alle visste hva som skulle skje, bortsett fra Lasse. Tautrekkingen ville drept meg. Jeg ville ydmyke ham, derfor trakk jeg meg - jeg brukte stemmebånd mot sverd, intellekt mot rå muskelskaft, sier Felberg.

I et intervju NRK-profilen har gjort med Dagbladet, forteller han om bråket på «Farmen Kjendis» da han trakk seg mot Lasse Matberg.

- «Farmen Kjendis» er ikke virkeligheten. Det er TV og regi, der premissene for drama, konflikt og fronter er lagt - og ruler. Jeg hadde ikke hadde noe å tape. Men jeg skal innrømme at det var deilig å parkere Lasse i machosteget.

- Ville lage et helvete

Det var til tider ganske turbulent for årets «Farmen»-vinner Lasse Matberg inne på gården. Først da han som storbonde i uke to valgte Espen Thoresen (62) til førstekjempe. Men spesielt da han møtte Thomas Felberg (49) til kamp rett før finaleuka, men brøt avtalen de hadde om å velge grena saging.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer