- Slår tilbake mot «Mammon»-kritikken

Filmekspert kaller serien bedre enn «Broen».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Jeg så de tre første episodene i en sleng, og hadde umiddelbart lyst til å se den fjerde, sier Vegard Larsen til Dagbladet.

Etter premieren 1. nyttårsdag fikk den ferske krimserien «Mammon» på NRK kritikk fra ulike hold. Til tross for til dels strålende anmeldelser, salg til utlandet og en million seere, var det mange på sosiale medier som kritiserte serien.

Blant annet kunstige dialoger, dårlig lyd og lite troverdige situasjoner var blant tingene folk hadde å utsette på serien.

Flisespikkeri «Filmbonanza»-programlederen har sett seg lei av kritikken av «Mammon». Selv har han sett de tre første episodene av serien, og mener det er noe av det beste som er lagd av norsk tv-drama eller krim - Jeg klarer ikke henge meg opp i flisespikkerier om troverdighet, som hva noen har på t-skjorta. I en hvilken som helst tv-serie eller fiksjonsfilm vil alle som er ekperter på et område finne feil og mangler som enkelte journalister har gjort nå. Jeg syntes det er litt smålig, sier Larsen.

- Bedre enn «Broen» Han sier at dersom man vil vil man alltid finne feil i fiksjonsfilm som ikke stemmer med virkeligheten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer