Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Slår tilbake mot serienerdene: - Få dere et jævla liv

Skuespiller Ian McShane er ikke nådig idet han blir bedt om å svare på kritikken fra «Game of Thrones»-fansen.

VAR INNOM: Skuespiller Ian McShane hadde en mindre rolle som prestefiguren Brother Ray i den 6. sesongen av «Game of Thrones» i fjor. Foto: HBO
VAR INNOM: Skuespiller Ian McShane hadde en mindre rolle som prestefiguren Brother Ray i den 6. sesongen av «Game of Thrones» i fjor. Foto: HBO Vis mer

(Dagbladet): Det er i den ferske aprilutgaven av filmbladet Empire Magazine Hollywood-legende og skuespiller Ian McShane igjen kommer med egenobservasjoner av «Game of Thrones»-fansen.

Mange tilhengere av det som nå er verdens største tv-serie er i snitt hakket mer interessert i plott og karakterer enn andre, og «Game of Thrones»-nerdene har en tendens til å rase dersom noen røper handlingen i forkant, eller en av favorittkarakterene forsvinner i serieskapernes blodtåke, noe som igjen skjer svært ofte.

- Pupper og drager

I fjor satte McShane sinnene i kok etter at han avslørte at både han og skurkekarakteren Sandor «The Hound» Clegane dukket opp i sesong seks.

McShane, som hadde en mindre rolle som prestefiguren Brother Ray oppfordret da hårsåre fans til å roe seg ned:

- «Game of Thrones» er bare pupper og drager uansett, fortalte han til The Telegraph.

Idet Empire tar opp de sterke reaksjonene han forårsaket i fjor, fortsetter McShane tiraden.

- Serien er diger, men enkelte fans identifiserer seg litt vel mye. Man får lyst til å spørre dem om de tenker godt nok over livsstilen sin, kanskje de bør komme seg ut litt mer, sier McShane.

- Få dere et jævla liv

- For det første elsker de serien uansett, for det andre glemmer man det før premieren. Og hva er det jeg egentlig avslører, at en høyt elsket karakter returnerer? Få dere et jævla liv, fortsetter 74-åringen.

Til sommeren, mest sannsynlig i juni, ifølge ryktene, kommer 7. og nest siste sesong av «Game of Thrones».

IVRIG: Se skaperen av «Game of Thrones»-universet, George R. R. Martin, fortelle om hvordan man forsvarer Castle Black.Vis mer Vis mer Vis mer Vis mer

Den amerikanske produksjonen er basert på bokserien «En sang om is og ild», av forfatteren George R.R. Martin. Serien hadde premiere i 2011 på HBO, og siden den gang har det kommet én sesong i året.

Tv-serien har nå tatt igjen bøkene til forfatteren som er i ferd med å ferdigstille nest siste bok, «Winds of Winther».

Følger du lenken under kan du lese recaps av alle episodene i sesong 6, signert Dagbladets tv-anmelder, Marie Kleve.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media