Slår tilbake mot tyske løgner

Slottet truer med søksmål hvis tyske blader fortsetter å spre løgnhistorier om Mette-Marit og Haakon.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BERLIN/OSLO (Dagbladet): Det er ikke måte på hva den tyske sladderpressen har spadd opp av «sannheter» om paret. Ryktene om skandaleoppslagene nådde Slottet, som til slutt tok kontakt med ambassadør Bjørn Tore Godal i Berlin for å få oversendt artiklene. Det de fikk se, var så krenkende og trist at Slottets informasjonssjef Wenche Rasch i går tok til motmæle.

- Vi har vurdert dette ei tid, og mente dette var et riktig tidspunkt å gå ut på, fordi usannhetene har fått et mer ondsinnet og ondskapsfullt preg, sier Rasch til Dagbladet.

I tillegg til oppslagene om at paret skal skilles, underholder andre blader sine lesere med spekulasjoner om at kronprinsessen ble mishandlet som barn, at hun slett ikke ønsket å gifte seg med Haakon, og at hun muligens overveier å innlede et forhold til sin privatsjåfør.

Påstått skilsmisse

«Nå er det offisielt», påstår Das Neue, og konstaterer at den bebudede skilsmissen allerede er innledet, og tilføyer at «hun allerede elsker en annen».

Tre dager seinere fulgte søsterorganet Neue Post opp med førstesida som er stemplet «AKTUELL» over meldingen om at Mette-Marit må finne seg i en skilsmissekontrakt som pålegger henne total taushet i forhold til alt hun har fått vite om interne forhold i kongefamilien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer