Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Slår tilbake

Victoria og David Beckham sier de ikke diktet opp kidnappingsforsøket på sønnen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I en uttalelse som stjerneparets talsmann sendte ut i dag, slår de tilbake mot anklagene.

- Victoria og David Beckham imøtegår opplysningene om at en hendelse som involverte Brooklyn utenfor Harrods var oppdiktet eller falsk. De er skuffet over at denne og flere andre anklager er festet lit til.

Beskyldningene om at episoden er diktet opp, kommer fra forfatter Andrew Morton, som skriver bok om fotballstjernen. I desember 1999 skal en mann ha kommet bort til Victoria og David på varemagasinet Harrods i London. Han skal ha prøvd å rive til seg parets sønn, og krevde å bli tatt bilde av sammen med familien Beckham.

Morton sier han har snakket med flere mennesker som oppholdt seg på Harrods, blant annet fotografer som fulgte Victoria og David. Ingen skal ha sett opptrinnet. Heller ikke videokameraene i varemagasinet har fanget opp noe av episoden. En kvinne som skal ha vært vitne til kidnappingsforsøket, er umulig å spore opp.

David Beckham ble tatt for råkjøring litt tidligere i desember 1998, og mistet førerkortet i åtte måneder. Morton mener at Beckham brukte kidnappingen som en unnskyldning for å få tilbake førerkortet raskere.

<B>STRID:</B> Andrew Mortons bok skaper problemer for Beckham-familien. Her viser utgiver av «Posh and Becks», Michael O'Mara, fram boka.
<B>PASSER PÅ:</B> David Beckham sammen med sønnen Brooklyn.