KOMPISER: Her drikker Ozzy Osbourne og Slash te sammen før prisutdelingen Classic Rock Awards i London i november i fjor. I juni står de to på samme scene - under Quart. Foto: SCANPIX / AP
KOMPISER: Her drikker Ozzy Osbourne og Slash te sammen før prisutdelingen Classic Rock Awards i London i november i fjor. I juni står de to på samme scene - under Quart. Foto: SCANPIX / APVis mer

Slash tar med Ozzy til Quart

Eneste konsert i 2009.

Ozzy Osbourne skal gjøre sin eneste konsert i 2009 sammen med Slash på Quartfestivalen.

Osbourne opptrer tirsdag 30. juni på Odderøya Amfi sammen med den tidligere Guns NRoses-gitaristen Slash.

- Dette blir en eksklusiv konsert som verden aldri har sett maken til, sier bookingsjef for Quart, Trond Åge Nyhus, til TV 2.

Siden dette angivelig blir eneste Ozzy-konsert på verdensbasis i inneværende år, forventer Nyhus at fans kommer fra hele Europa for å oppleve den aldrende heavyrockeren.

- Vi har fått til det umulige og det kommer mer, sier festivalsjef og investor Arild Buli til TV 2.

Quart arrangeres mellom tirsdag 30. juni og lørdag 4. juli og arrangøren har tidligere sagt at de har et budsjett på mellom 50 og 100 millioner kroner.

Det loves minst én verdensstjerne til på samme konsert, og dermed kan det se ut til at Slash har klart det han på forhånd lovte - å ta med seg en eksklusiv vennekrets på konserten.

De to britiske rockeveteranene skal angivelig jobbe sammen på Slash sitt kommende soloalbum, meldte NME.com før jul i fjor. De siterte fru Slash, Perla Hudson, på at ektemannen skulle ta med seg så vel Ozzy Osbourne som Fergie (fra Black Eyed Peas, som også blir å høre på årets Quart) på albumet. (NTB)