Slåss for seieren

Kristopher Schau er kjent for sine ville stunt. Nå kan han vinne VM i rock med bandet The Cumshots.

- Hva er det dere har som bringer dere helt til topps i finalen 14. juni?

- Vi holdt en bra konsert da vi var nede i Bilbao nå sist. Vi er et veldig fysisk band, og det vanket en del kilevinker. Det kan bli ganske mye bank i løpet av en konsert, og ingen av oss så særlig pene ut da vi kom hjem. Det var mye blåmerker, og han ene i bandet brakk et ribbein. Men vi vil at publikum skal få noe igjen for å komme på konsertene våre. Kan ikke bare stå der og slappe av da. Ikke misforstå, det blir ikke vold for enhver pris. Ideelt sett er det jo ikke bra å gå rundt med blåmerker. Men den fysiske aktiviteten vår trekker oss opp. Vi raste et halvt tak da vi holdt konserten der nede. Store deler av taket datt i hvert fall ned da vi hengte oss i det. Det minnet om et nytt 11. september. Alle fikk smake taket. Men det var bare laget av sånne kontorvegger.

- Hovedpremien er på 100000 kroner. Hva skal dere bruke pengene til hvis dere vinner?

- De kommer godt med. Da blir det enten ei ny skive, eller ei hytte i Sverige. Og vi skal vinne selv om jeg må stjele den medaljen.

Vi er et veldig bra liveband, og det er deilig å få ros for dette.

<B>GIR ALT:</B> Cumshots skal vinne medaljen, om så de skal stjele den. Her ser vi Kristopher Schau fra en konsert på Blitz i Oslo.