Slått av NRK-kameraten

RAMSAU (Dagbladet): Arne Hjeltnes, VMs gladeste TV-gutt, må se seg slått av kameraten Espen Graff i kampen om TV-seerne. Den rådyre TV-krigen raser for fullt og storebror NRK er fortsatt klart i ledelsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Hver eneste kveld slåss Arne Hjeltnes og Espen Graff om TV-seernes gunst. På dagtid, når de en sjelden gang har en ledig time, går de på kafé sammen i Ramsau.

Gode kamerater

- Vi er gode kamerater og slett ikke uvenner selv om enkelte kanskje har trodd at det er noen splid mellom oss i NRK og dem som jobber i TV2. Espen Graff rister energisk på hodet over påstander om krig og splid.

Og Espen kan glise bredt over seertallene etter første skihelg i Ramsau. NRKs VM-studio samler flest seere - som ventet. Fredag hadde NRK 800 000 seere mot TV2s 512000, lørdag ledet Graff & co. med 881 000 over Hjeltnes' 636000. Søndag så 885 000 på NRKs Ramsau-studio, og 803 000 fulgte TV2s «Ramsau Rundfunk».

Vil ha Scheie & co.

Også på direktesendingene på dagtid er NRK størst. Klart størst. Arne Scheie, Kjell Kristian Rike, Jon Herwig Carlsen og co. har stort sett tre til fire ganger større seertall når det gjelder direktesendt TV-sport. Søndagens hopprenn med begredelig norsk innsats samlet 666 000 NRK-seere, mens 3 000 færre fulgte Bjarte Engen Viks gulløp lørdag formiddag.

TV-krigen fortsetter imidlertid for fullt i Ramsau. Hver dag fram til og med søndag sender kanalene alle VM-øvelsene likt. Og på kveldstid kjemper Espen og Arne videre.

SEIERSGLIS: Espen Graff og Bjarne Brøndbo kan koste på seg seiersgliset i Ramsau. Foreløpig har de det beste grapet på TV-seerne.
GODE VENNER: Arne Hjeltnes og Arne Brimi ser ut til å tape TV-kampen om VM-seerne. Men de er gode venner med konkurrentene.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer