Slått ned og ranet på gata i Paris

Kathrine Sørland trodde hun skulle dø.

(Dagbladet.no): Den norske modellen og programlederen sier til VG at hun trodde hun skulle dø da hun ble overfalt på gata i Paris i fredag.

Sørland og venninnen Inger Teres Audestad, som venter barn med Idol-Kjartan, er i Paris i forbindelse med TV-opptak til TV3s norske versjon av «Top Model». IFredag ved 06.30-tida gikk de fra TV-settet og til en restaurant for å låne toalettet. Da de kom ut, stod to rusede unge menn og ventet på jentene.

La henne i bakken

Mennene ropte til dem, og begynte å forfølge dem. Mens venninnen gikk foran, snudde Sørland seg. Da grep den ene mannen tak i designerveska hennes.

- Jeg reagerte spontant med å trekke vesken tilbake. Så hørte jeg Inger Terese rope «Slipp veska, slipp veska». Da satte mannen en knyttet neve mot halsen min, og dro meg rett i bakken, mens han sto på hånden min, forteller hun til avisa.

Den norske modellen sier at hun aldri har vært så redd før, i hele sitt liv.

- Det var som i sakte film. Jeg tenkte så mange ting på en gang. Nå dør jeg, nå blir jeg drept, hva skjer med Inger Terese som er gravid og magen hennes.

Etterlyst ransmann

I PARIS: Modell og programleder Kathrine Sørland er i Paris i forbindelse med opptak til TV3s «Top Model». I går ble hun overfalt og ranet på gata. Foto: Odd-Steinar Tøllefsen/ TV3
I PARIS: Modell og programleder Kathrine Sørland er i Paris i forbindelse med opptak til TV3s «Top Model». I går ble hun overfalt og ranet på gata. Foto: Odd-Steinar Tøllefsen/ TV3 Vis mer

Mens Kathrine Sørland lå på bakken, skrek stylist-venninnen på hjelp, og resten av staben kom springende. Ranerne stakk fra stedet med veska, som inneholdt blant annet mobil, penger, kort, kamera og sminke.

Fredag satt de to kvinnene i lange avhør, og på bakgrunn av bilder plukket de ut en person de mener var gjerningsmannen. Det viser seg at mannen er etterlyst av fransk politi, og tidligere straffedømt.