Aaron Carter:

Slått til blods på konsert. Ble anklaget for å være rasist.

- Bye, Felipe! 

SCENEDRAMA: Et lite uheldig utsagn fra Aaron Carter skulle vise seg å få alvorlige konsekvenser for den amerikanske artisten. Ble beskyldt for å være rasistisk. Foto: NTB Scanpix
SCENEDRAMA: Et lite uheldig utsagn fra Aaron Carter skulle vise seg å få alvorlige konsekvenser for den amerikanske artisten. Ble beskyldt for å være rasistisk. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Fredag kveld ble den amerikanske sangeren Aaron Carter (30) slått til blods på scenen under sin egen konsert. Mannen som sto bak hendelsen var en musiker fra oppvarmingsbandet til Carter den kvelden.

Bakgrunnen for raseriutbruddet skal være basert på at den latinamerikanske musikeren følte seg urettferdig behandlet, og hevdet at Carter hadde slengt ut en rasistisk kommentar mot ham. Det skriver TMZ.

Konserten ble holdt på puben Loony Bin i USA, og hele situasjonen begynte med at musikeren i oppvarmingsbandet tok telefoner fra publikum og begynte å filme Carters opptreden fra scenen.

Dette syntes Carter var distraherende, og fikk dermed en sikkerhetsvakt til å fjerne musikeren fra scenen. Men idet vakta dro ham ut, skal Carter ha ropt ut det som mest sannsynlig satte fyr på hele situasjonen.

- Bye, Felipe! runget det fra scenen.

«Bye, Felicia!»

Uttrykket ble tolket som en direkte oversatt betydning fra det kjente begrepet «bye Felicia!», som ble skapt av filmen «Friday» fra 1995. I denne sammenhengen blir utsagnet sett på som en avvisende måte å si hadet på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer