Du leser nå Dagbladet Pluss

Slet med sterke smertestillende

Steinar Albrigtsen (62) fikk Oxycontin mot smertene etter kreftoperasjonen han gjennomgikk i fjor høst. Han tok oppgjør med tablettene ved å kaste dem i do.

FØR KREFTOPERASJONEN: Bildet er tatt i september i fjor, en måned før Steinar Albrigtsen skulle opereres for tarmkreft. Artisten ble liggende 20 dager på overtid på Radiumhospitalet som følge av en infeksjon i bukhulen, og brukte i en periode sterke smertestillende. Foto: Anders Grønneberg / Dagbladet
FØR KREFTOPERASJONEN: Bildet er tatt i september i fjor, en måned før Steinar Albrigtsen skulle opereres for tarmkreft. Artisten ble liggende 20 dager på overtid på Radiumhospitalet som følge av en infeksjon i bukhulen, og brukte i en periode sterke smertestillende. Foto: Anders Grønneberg / DagbladetVis mer

I sommer og høst kårer Dagbladet Norges beste artister og band. I dag kan vi presentere Troms fylke, der Steinar Albrigtsen (62) har landet på en åttendeplass, fire plasser høyere opp enn sin barndomsvenn og musikalske kollega Jørn Hoel.

Albrigtsen er egentlig født i Finnmark, men vokste opp i Tromsø. Det var der den unge Steinar en dag møtte en jevnaldrende gutt på skøytebanen «som hørtes ut som sønnen til Rod Stewart». Det var Jørn Hoel.

- Min musikalske løpebane startet ikke før vi møttes. Det var før vi begynte på barneskolen. Men det var på ungdomsskolen vi begynte for fullt, da vi meldte oss på samme gitarkurs, sier Albrigtsen.

Comeback etter kreftoperasjon

Selv om de kanskje ikke lærte seg å spille så mye gitar, var det der de begynte å studere musikken. Jørn og Steinar hørte på storebrødrene sine plater. Det gikk i Tobben og Ero, viseduoen fra Tromsø som blant annet lagde melodier til Arnulf Øverlands dikt.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

5 UKE*

HELGEKUPP

5 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 5 UKE*

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

5 UKE* 5 kr per 5 uke. 0,14 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr per 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.