Slet med sterke smertestillende

Steinar Albrigtsen (62) fikk Oxycontin mot smertene etter kreftoperasjonen han gjennomgikk i fjor høst. Han tok oppgjør med tablettene ved å kaste dem i do.

FØR KREFTOPERASJONEN: Bildet er tatt i september i fjor, en måned før Steinar Albrigtsen skulle opereres for tarmkreft. Artisten ble liggende 20 dager på overtid på Radiumhospitalet som følge av en infeksjon i bukhulen, og brukte i en periode sterke smertestillende. Foto: Anders Grønneberg / Dagbladet
FØR KREFTOPERASJONEN: Bildet er tatt i september i fjor, en måned før Steinar Albrigtsen skulle opereres for tarmkreft. Artisten ble liggende 20 dager på overtid på Radiumhospitalet som følge av en infeksjon i bukhulen, og brukte i en periode sterke smertestillende. Foto: Anders Grønneberg / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I sommer og høst kårer Dagbladet Norges beste artister og band. I dag kan vi presentere Troms fylke, der Steinar Albrigtsen (62) har landet på en åttendeplass, fire plasser høyere opp enn sin barndomsvenn og musikalske kollega Jørn Hoel.

Albrigtsen er egentlig født i Finnmark, men vokste opp i Tromsø. Det var der den unge Steinar en dag møtte en jevnaldrende gutt på skøytebanen «som hørtes ut som sønnen til Rod Stewart». Det var Jørn Hoel.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer