Slet med sterke smertestillende

Steinar Albrigtsen (62) fikk Oxycontin mot smertene etter kreftoperasjonen han gjennomgikk i fjor høst. Han tok oppgjør med tablettene ved å kaste dem i do.

FØR KREFTOPERASJONEN: Bildet er tatt i september i fjor, en måned før Steinar Albrigtsen skulle opereres for tarmkreft. Artisten ble liggende 20 dager på overtid på Radiumhospitalet som følge av en infeksjon i bukhulen, og brukte i en periode sterke smertestillende. Foto: Anders Grønneberg / Dagbladet
FØR KREFTOPERASJONEN: Bildet er tatt i september i fjor, en måned før Steinar Albrigtsen skulle opereres for tarmkreft. Artisten ble liggende 20 dager på overtid på Radiumhospitalet som følge av en infeksjon i bukhulen, og brukte i en periode sterke smertestillende. Foto: Anders Grønneberg / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I sommer og høst kårer Dagbladet Norges beste artister og band. I dag kan vi presentere Troms fylke, der Steinar Albrigtsen (62) har landet på en åttendeplass, fire plasser høyere opp enn sin barndomsvenn og musikalske kollega Jørn Hoel.

Albrigtsen er egentlig født i Finnmark, men vokste opp i Tromsø. Det var der den unge Steinar en dag møtte en jevnaldrende gutt på skøytebanen «som hørtes ut som sønnen til Rod Stewart». Det var Jørn Hoel.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer