Slettemark til manneblad

Blir film- og musikkredaktør i Magnus Rønningens Alfa.

NY JOBB: Asbjørn Slettemark fortsetter som programleder i Lydverket - men skal i tillegg levere stoff til mannebladet Alfa: Foto: Jørn H. Moen
NY JOBB: Asbjørn Slettemark fortsetter som programleder i Lydverket - men skal i tillegg levere stoff til mannebladet Alfa: Foto: Jørn H. MoenVis mer

- Film og musikk er viktige områder i ethvert magasin, og et felt vi har vært for dårlige på hittil. Med Asbjørn i redaktørstolen har vi alle forutsetninger for å bli ledende også innen populærkultur, sier sjefredaktør Magnus S. Rønningen i en pressemelding.

Alfa fikk stor oppmerksomhet rundt lanseringen av første nummer nå i høst - mye takket være en reportasje med norske soldater i Afghanistan.

Salgstallene for første utgave ble på solide 35 000.

Fortsetter i «Lydverket»
- Vi tar mål av oss til å være Norges definitivt beste alternativ for menn, det setter høye krav til kunnskapsnivået hos den enkelte ansatt. Med Asbjørn topper vi et redaksjonelt ALFA-lag som stadig blir sterkere. Vi gleder oss til å kunne  gi leserne våre film- og musikkvarer av ypperste klasse.

Slettemark vil gjøre sin redaksjonelle debut i Alfas tredje utgave som er på gata mandag 10.januar.

-  ALFA har blitt et feiende flott magasin på kort tid, så det blir moro å bidra med det jeg kan om musikk og film, og forhåpentligvis løfte bladet enda litt videre. Jeg har krysset veier med Magnus S. Rønningen i mange sammenhenger tidligere, og da han spurte om jeg ville jobbe for bladet hans var det umiddelbart interessant. Jeg fortsetter å jobbe som programleder for Lydverket på NRK og Pyro på P3, men skal i tillegg levere spennende saker om musikk og film til ALFA hver måned, uttaler Slettemark i pressemeldingen.

Styrker staben
Rønningen sier til Dagbladet at han vil styrke staben ytterligere utover vinteren.

- Det vil komme flere sterke navn over i ALFA-redaksjonen utover vinteren. Med de gode salgstallene i bunn har tiden kommet for å satse - og forbedre produktet ytterligere, sier Rønningen.