Twin Peaks sesong 2

Slik bekrefter «Twin Peaks»-legenden at han er med i den nye sesongen

Gumler på en smultring.

KJENT STIL: David Lynch er tilbake som den tunghørte og dresskledde FBI-sjefen Gordon Cole i den kommende oppfølgersongen av kult-klassikeren «Twin Peaks». Foto: ShowtimeVis mer Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Lite vites om det kommende gjensynet med «Twin Peaks», men i en fersk trailer ser vi serieskaper David Lynch som agenten Gordon Cole. I dress og med høreapparat spiser han tenkende og ertende på en donut, en kjent, søt fristelse i Twin Peaks-universet.

Lynch bekrefter dermed at også Gordon Cole vender tilbake i 2017.

Regissør David Lynch tok på seg flere hatter under arbeidet med den legendariske tv-serien «Twin Peaks» tilbake på 90-tallet. Han satt både i regissørstolen og hadde en rolle som FBI-regionssjef Gordon Cole.

Fans verden over kunne i år glede seg over nyheten om at den mystiske småbyen Twin Peaks vekkes til live igjen av Lynch. Serien er tilbake på skjermen i 2017 via selskapet Showtime, og det ryktes at den skal konkurrere med HBOs «Game of Thrones». I så fall får nye «Twin Peaks» mest sannsynlig premiere i løpet av sommeren.

Serien ble et kultfenomen da den gikk på tv i 1990, og allerede i sluttscenen hintet Lynch om at det kom en oppfølger 25 år seinere.

- Vi sees igjen om 25 år, sier Laura Palmer til Dale Cooper.

«Den lille nordvestlige småbyen Twin Peaks i Washington blir rystet etter funnet av den unge balldronningen Laura Palmers lik, innpakket i plastikk på elvebredden», skriver HBO om den 25 år gamle serien.

Det må også nevnes at spinoff-filmen «Twin Peaks: Fire Walk With Me» kom i 1992. Også den er regissert av Lynch.

Ifølge NTB har Lynch funnet plass til hele 217 roller i Showtime-produksjonen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer