Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Slik bevarer Hollywood-kjendisene kjærligheten

Her er skuespillernes egne Valentines-tips.

GIFT i 19 ÅR: Catherine Zeta-Jones og Michael Douglas er et av Hollywood-parene som har holdt sammen lenge. Douglas forteller at hans oppfatning av kjærlighet har forandret seg mye opp gjennom årene. Foto: Steward Cook/Variety/Rex/Shutterstock
GIFT i 19 ÅR: Catherine Zeta-Jones og Michael Douglas er et av Hollywood-parene som har holdt sammen lenge. Douglas forteller at hans oppfatning av kjærlighet har forandret seg mye opp gjennom årene. Foto: Steward Cook/Variety/Rex/Shutterstock Vis mer

LOS ANGELES (Dagbladet): Å være suksessfull filmstjerne henger ikke alltid sammen med hell i kjærlighet, men noen har klart å finne den. Hva er hemmeligheten? Dagbladet har møtt en rekke stjerner i USA, og spurt dem om hvordan de pleier kjærligheten.

- Jeg tror ikke det finnes noen hemmelighet, sier Helen Mirren (73), som har vært gift med Taylor Hackford (74) i 22 år. Hun ventet med å gifte seg til hun var fylt 52 år.

- Det handler om toleranse, tillit og lojalitet - og om å gi den andre personen nok frihet til å være seg selv. Man må også lære seg å leve med alle sidene til en person, selv om det kan være utrolig irriterende, ha, ha.

- Er det bedre å finne kjærligheten på et senere tidspunkt i livet, slik som du gjorde?

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

1 UKE

PRØV PLUSS

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 1 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr Fornyes automatisk til 99,-/måned

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?