Slik ble de venner i voksen alder

Samarbeidet mellom Jan Thomas og Einar Tørnquist begynte som gimmick. Men selv om man tilsynelatende er forskjellige, kan det bli et fruktbart vennskap, mener de.

<strong>USANNSYNLIG VENNSKAP:</strong> I starten fryktet Jan Thomas at Einar Tørnquist var en typisk øldrikkende macho-hetero fotballfan. I dag er stylistens syn på Tørnquist et annet: - Einar er kompleks, sensitiv og bryr seg om empati, sier 52-åringen, som har vært på fotballpub med sin nye venn. Foto: Kristin Svorte / Dagbladet
USANNSYNLIG VENNSKAP: I starten fryktet Jan Thomas at Einar Tørnquist var en typisk øldrikkende macho-hetero fotballfan. I dag er stylistens syn på Tørnquist et annet: - Einar er kompleks, sensitiv og bryr seg om empati, sier 52-åringen, som har vært på fotballpub med sin nye venn. Foto: Kristin Svorte / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Du kan nå betale med

HØSSTTILBUD 40% RABATT

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.1 UKE

55 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

40% RABATT

1 MÅNED

59 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

40% RABATT

3 MÅNEDER

149 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer