GRANSKENDE SJEL: Henriette Lien (48) jobbet som danser i to tiår før hun ble skuespiller. Nå lever den tidligere tv-profilen av å være yogainstruktør. Foto: Nina Hansen / DAGBLADET
GRANSKENDE SJEL: Henriette Lien (48) jobbet som danser i to tiår før hun ble skuespiller. Nå lever den tidligere tv-profilen av å være yogainstruktør. Foto: Nina Hansen / DAGBLADETVis mer

Slik ble den tidligere «Hotel Cæsar»-stjerna kvitt sosial angst

«Du får ikke et lett liv, veslemor», var det første Henriette Liens mor tenkte da hun løftet opp datteren. Det skulle hun få rett i.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

(Dagbladet): – Moren min har fortalt at første tanke som traff henne da hun løftet meg opp var: Du får ikke et lett liv, veslemor. Og hun fikk rett. Jeg er ikke en av dem som sklir gjennom livet. Jeg klarer ikke å akseptere alt. Jeg må utfordre og tyne. Jeg har ikke hatt noe lett liv, men jeg har hatt et fint og rikt liv.

Henriette Lien Født 20. desember 1969.Norsk skuespiller, danser og programleder.Kjent fra såpeseriene «Hotel Cæsar» i periodene 1998–2000 og 2001–2003, og «Hos Martin» i 2004 og 2005.Har vært å se i en rekke musikaler, og ledet tv-programmer som «Dansefeber», «So You Think You Can Dance Scandinavia», «Hit og dit» og «Grease» på TVNorge.Var programleder i «Morgenklubben med Loven & co» på Radio Norge.Lever nå som yogainstruktør og er aktuell med sin første bok Min yogareise.

Henriette Lien (48) sitter i de store rommene ved Operaen i Oslo, og forteller om noen av tankene som alltid har rommet henne. Hun har alltid følt seg litt sær og vrang, og vil gjøre ting på sin egen måte. De siste åra har livet tatt flere nye vendinger.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • *Fornyes automatisk til ordinær pris etter gratisperioden (99 kr/mnd).
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn