Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Slik blir Anne Kats nye program

Hærland skal gi nordmenn nødhjelp.

NYTT PROGRAM:  Anne-Kat. Hærland har fått eget program på TVNorge. Over nyttår skal hun gi det norske folk nødhjelp fra Riksscenen.
Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG
NYTT PROGRAM: Anne-Kat. Hærland har fått eget program på TVNorge. Over nyttår skal hun gi det norske folk nødhjelp fra Riksscenen. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG Vis mer

(Dagbladet): I vår skrev humordronning Anne Kat. Hærland kontrakt for tre år med TVNorge. Over nyttår debuterer hun på kanalen med sitt nye humorprogram.

Det skal spilles inn på Riksscenen i Oslo, og Hærland skal ukentlig røske opp i det selvtilfredsstillende norske samfunnet.

- Vi lever i et land der de som styrer i realiteten bare deler ut jobber til bestevennene sine. Samtidig er det et farlig høyt antall som omtaler seg selv som «mamma» til hundene sine. Det er mye å hisse seg opp over, og det er ikke gitt at vi klarer å forandre noe som helst, men folk skal i alle fall merke at vi gjøre et forsøk, sier Hærland i en pressemelding.

Hjelpere Programmet er en del av kanalens humorsatsing, og er et uke-aktuelt show.

Hærland skal ha med seg flere reportere. Disse hjelperne skal være hennes forlengede armer ut i den virkelig irriterende verden.

Hun har tidligere irritert seg over kjendiser, men nå er det samfunnet som skal under lupen. Ifølge en pressemelding vil hun ta tak i dumskapen og gi intellektuell nødhjelp til de som vil ha.

- Eidsvåg Hun er kjent for å si det hun mener om både kjendisers væremåte og utseende.

I sin nye forestilling «Jakten på ærligheten», som  hadde premiere i høst, bød 40-åringen på syrlige replikker og kjendishets i gjenkjennelig stil.

Hun beskrev også deler av seg selv, og gjennom hele forestillingen refererte komikeren til eget underliv som Bjørn Eidsvåg.

- Fitta mi ser ut som Bjørn Eidsvåg, sa Hærland fra Latter-scenen i august.