Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Slik blir den norske filmvåren

Ni norske spillefilmer og dokumentarer har premiere fram mot sommeren. Her er oversikten, og kritikernes forventinger.

ABSURD: Ole Johan Skjelbred-Knutsen, Cato Skimten Storengen og Jørgen Foss er å se i den absurde samfunnsatiren «Ild over vann» denne våren. Foto: Eirik Evjen / Ape & Bjørn
ABSURD: Ole Johan Skjelbred-Knutsen, Cato Skimten Storengen og Jørgen Foss er å se i den absurde samfunnsatiren «Ild over vann» denne våren. Foto: Eirik Evjen / Ape & Bjørn Vis mer

(Dagbladet): Til tross for at årets trolig største, norske publikumsdragere, «Bølgen»-oppfølgeren «Skjelvet», Moland og French-dramaet «Mordene i Kongo», folkekjære «Månelyst i Flåklypa» og biografifilmen om Sonja Henie, «Sonja», først kommer utover høsten, er det ingen grunn til å ikke sette seg til rette i kinomørket i månedene framover.

- Spennende filmskaper

Filmanmelder i NRK, Birger Vestmo, og Dagbladets kommentaror og anmelder, Inger Merete Hobbelstad, har tatt en kikk på det norske kinoutvalget det neste halvåret.

- Egentlig er det ingenting som ser direkte kjedelig ut denne våren, så jeg har lite kritikk å komme med. Det er flere filmer jeg er virkelig spent på. «Now It’s Dark» er en av dem. Jeg var skikkelig imponert over «Eventyrland», og dersom regissør Arild Østin Ommundsen og hovedrolleinnehaver Silje Salomonsen klarer å matche den, har vi kvalitetsmessig mye i vente. Her snakker vi om en av Norges mest spennende filmskapere, sier Vestmo til Dagbladet.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

PLUSS TIL 1. AUGUST

HELGEKUPP

1 kr

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP PLUSS TIL 1. AUGUST

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

PLUSS TIL 1. AUGUST 1 kr Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) etter tilbudsperioden når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?