Slik blir den nye Harry Potter-filmen

I går kveld ble første trailer sluppet. Se den her.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Traileren i Windows Media: liten, medium, stor, ekstra stor.
  • Traileren i Quicktime: liten, medium, stor, ekstra stor.

(Dagbladet.no): Klokka 21 i går kveld ble traileren til Harry Potter og Fønixordenen sluppet av Warner Bros og som vanlig er det knyttet store forventninger Harry og vennene, denne gang i regi av David Yates.

Den femte filmen er mørkere enn forgjengerne og forholdene ved Galtvort blir helt forandret etter at den nye læreren i forsvar mot svartekunster, Venke Dolorosa Uffert (Imelda Staunton), får mer og mer makt.

Siden elevene aldri får lov til å trene i forsvar mot svartekunster-timene, oppretter Harry den hemmelige «Humlesnurr-legionen».

Der gir han rundt 30 av elevene undervisning, før det går mot et skremmende oppgjør som vil forandre Harrys verden nok en gang.

Den norske distributøren, Sandrew Metronome, tror filmen kommer til å bli sett av rundt 600 000 nordmenn når den kommer på kino i juli.

- Det er vanskelig å spå tallene. Når det kommer oppfølgere, regner man med at de faller en god del. Men tallene for Harry Potter har vært ganske stabile, sier presseansvarlig Jarle Namtvedt i Sandrew Metronome til Dagbladet.no.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer