OVERALT: Apples produkter snakker sømløst med hverandre, og har man først kjøpt et produkt er det lett å bli hekta på å få flere.
OVERALT: Apples produkter snakker sømløst med hverandre, og har man først kjøpt et produkt er det lett å bli hekta på å få flere. Vis mer

Slik blir du hekta på Apple-dingser

I dag fyller teknologigiganten 40 år.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Det er stor sannsynlighet for at du har hatt med deg en Apple-dings i senga eller på do.

«Det er så rart, før kunne jeg ingenting om mac, men etter at jeg fikk min første for litt over et år siden klarer jeg ikke pc», skriver Sophie Elise på sin blogg.

Derfor elsker de Apple-produkter Isabelle Kristine Ringnes (26) Leder i TENK-nettverket- Hvorfor velger du Apple?- Jeg er en hensvoren Apple-fan av natur. I mitt perspektiv har Apple truffet riktig i nesten alle aspekter av produktopplevelsen. Nøkkelen er perfeksjonert enkelhet, i alt fra design, brukeropplevelse og kundeservice- og det er ikke en eneste komponent som er overlatt til tilfeldighetene. Alt fra kommunikasjon, markedsføring, design, brukeropplevelse, butikk og kjøpsopplevelse er optimalisert for at man skal få en helt unik følelse når man kjøper og bruker et Apple-produkt.- Hvordan har Apple endret hverdagen din?- Smarttelefonen, uansett merke, har endret min og alle andre smarttelefon-eiers hverdag enormt mye. Takket være den er vi blitt konstant tilgjengelige, produktive og «effektive». På mange måter har også smarttelefonen gjort det tilnærmet umulig å kjede seg - hele verdens underholdning ligger ikke lenger enn et tastetrykk unna. Jeg lurer ofte på hvilke implikasjoner dette har på vår evne til å tenke unikt og kreativt, og om fraværet av «kjedsomhet» og stillestunder gjør at vi blir dårligere til å reflektere og filosofere over ting.- Hva slags Apple-produkter  har du?- Jeg har Mac, iPad, Iphone 6 plus og ja ... Apple Watch. Den sto jeg opp grytidlig for å kjøpe på nett og var blant de aller første som fikk tak i den. Vi har alle våre materialsitiske svakheter - om det er vesker, sko eller slips. Min er Apple-gadgets.Celine Aagaard (39) Moteblogger- Hvorfor velger du Apple?- Mac er vårt femte familiemedlem. Både store og små hos oss er ivrige brukere. Det er en Mac i hvert rom, så for oss et viktig verktøy, men også et design jeg setter stor pris på.Markus Bailey (23) TV 2-programleder- Hvorfor velger du Apple?- Jeg velger Apple fordi det er superenkelt og ser snadder ut. Jeg liker produkter som er «ready to use» rett ut av esken. En god partner i livet. Once you go Mac, you never go back! Happy b-day!

Hun er en av en rekke bloggere som sverger til Mac og Apples produkter.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • *Fornyes automatisk til ordinær pris etter gratisperioden (99 kr/mnd).
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn