Slik blir du kvitt telefonselgerne

Forfatter Trygve Wikstøl gir deg svaret i ny bok.

LURER SELGERE: Forfatter og kirkearbeider Trygve Wikstøl deler sine tips til hvordan du blir kvitt innpåslitne telefonselgere i humorboka 
«Hallo, er jeg hjemme?».
LURER SELGERE: Forfatter og kirkearbeider Trygve Wikstøl deler sine tips til hvordan du blir kvitt innpåslitne telefonselgere i humorboka «Hallo, er jeg hjemme?».Vis mer

(Dagbladet): Trygve Wikstøl (53) har lurt telefonselgere ut i elleville samtaler.

Slikt blir det bok av.

Wikstøl er muligens ikke den eneste som til tider går lei av telefonselgerne som ringer midt i arbeidsdagen, på natta og under ferier.

Deler tips Men Wikstøl er gjerne en av få som stiller dem spørsmål som «hvor bredt skal bredbåndet egentlig være?», eller lar dem tro at han leser brukte Donald-blader med latekshansker for å unngå å få skitt på hendene.

I humorboka «Hallo, er jeg hjemme?» deler han sine beste tips for hvordan du kan bli kvitt innpåslitne telefonselgere, som et resultat av hvordan han takler disse innkomne anropene og hvordan han blir kvitt selgeren i andre enden av røret.

Tredje bok Til daglig jobber Wikstøl i Skien kirke med barn og unge. Han har ti musikkproduksjoner bak seg, flere rettet mot barn, og var blant annet med på å lage julekalenderen «Julestua» for TV Norge. Han har i mer enn 30 år reist Norge rundt med sine familieforestillinger.

«Hallo, er jeg hjemme?» er Wikstøls tredje bok. Han har tidligere utgitt to bøker om formidling til barn og unge.

«Hallo, er jeg hjemme?» Foto: Commentum Forlag
«Hallo, er jeg hjemme?» Foto: Commentum Forlag Vis mer