Slik blir Harald Zwarts «Karate Kid»

Mye er endret fra originalen.

SPILLES INN PÅ NY: 1984-filmen med Ralph Macchio er høyt skattet av mange som vokste opp på 80-tallet. Nå kommer en nyinnspilling, der store deler av plottet er endret.
SPILLES INN PÅ NY: 1984-filmen med Ralph Macchio er høyt skattet av mange som vokste opp på 80-tallet. Nå kommer en nyinnspilling, der store deler av plottet er endret. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Mye har vært sagt og skrevet om at Hollywood-stjernen Will Smith skal produsere en ny versjon av «Karate Kid», som norske Harald Zwart regisserer.

Filmen kommer ut i løpet av 2010, og nå har nettstedet Moviehole fått fatt på flere detaljer om filmens manus, skrevet av Chris Murphy.

Om Movieholes opplysninger stemmer, kommer vi til å få en nyversjon som skiller seg kraftig fra originalen.

Endret navnHistorien begynner når alenemoren Sherry får tilbud om å bytte jobb til Kina-kontoret, fordi arbeidsplassen i USA sier opp alle medarbeiderne sine.

Hun velger å takke ja, og tar med seg sønnen Dre (hovedkarakteren het Daniel LaRusso i originalen), spilt av Jaden Smith, til Bejing.

Dre er en normal ung gutt med forkjærlighet for dataspill, men møtet med Kina byr på et kultursjokk. Siden han heller ikke kan kinesisk, blir Dre et lett bytte for de lokale bøllene.

Helt til vaktmesteren en dag ser ham spille et av slåssespillene på nintendoen - og bestemmer seg for å lære ham litt om ekte kampsport også.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer