Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Slik blir neste sesong av «Game of Thrones»

Advarsel: Spoilere!

GIFTER SEG:  Joffrey Baratheon og Margaery Tyrell i serien, spilt av Jack Gleeson og Natalie Dormer, gifter seg i neste sesong av «Game of Thrones». Foto: Stella Pictures
GIFTER SEG: Joffrey Baratheon og Margaery Tyrell i serien, spilt av Jack Gleeson og Natalie Dormer, gifter seg i neste sesong av «Game of Thrones». Foto: Stella Pictures Vis mer

(Dagbladet): For tida spilles sesong fire av suksesserien «Game of Thrones» inn, blant annet i Marokko og på Island.

Hvis du ikke vil vite noe om hva som skjer i neste sesong, må du slutte å lese her.
 

Tv-serien har fått en stor fanskare og det er knyttet stor spenning til hva som kommer til å skje i den neste sesongen.

Dagbladet har tidligere skrevet om de nye rollefigurene som dukker opp, der det er knyttet særlig spenning til rollefiguren «The Red Viper», som skal spilles av chilenske Pedro Pascal.

Siste skuespiller bekreftet Nå er også den siste skuespilleren på castinglista bekreftet. Entertainment Weekly skriver at den siste rollen til å bli besatt er rollefiguren Styr, The Magnar of Thenn. Det er den russiske skuespilleren Yuri Kolokolnikov som har fått rollen.

Britiske Daily Mail har også publisert bilder som viser innspillingen av et angrep fra «the unsullied» - hæren til dragemoren Danerys Targaryan.

Også forfatter George R.R. Martin har lettet litt på sløret om innholdet i sesong 4 den siste tida, blant annet da han snakket med E! Online.

- Vi har et annet bryllup, et større bryllup. 77 retter og alle de kongelige er samlet, så det skal bli ganske fantastisk, sier han i intervjuet.

Bryllupet han snakker om, skal være det mange fans omtaler som «The Purple Wedding», der Joffrey Baratheon og Margaery Tyrell gifter seg.

Også skuespillerne har lettet litt på sløret om hva som kommer til å skje i neste sesong. Lena Headey, som spiller Cersei Lannister i serien, sa til CNN under Emmy-utdelingen at «innsatsen er høyere enn den noen gang har vært. Det blir bare bedre og bedre».

- Dreper flere Og med bedre, kan hun ha ment blodigere. I et intervju med Access Hollywood sier nemlig Kit Harrington, som spiller Jon Snow i serien, at det vil bli flere dødsfall i sesong fire enn i noen sesonger tidligere.

- Man skulle tro at de vil tone ned dødsfallene nå, men det gjør de ikke. De har innsett at det er et vellykket alternativ, så de dreper flere mennesker enn de noen gang har gjort tidligere, sier han i intervjuet.

I intervjuet forteller han også at rollefiguren hans i sesong 4 vil ha et stort arr i ansiktet, etter å ha blitt angrepet av rovfugler - og at kjærlighetshistorien mellom Jon Snow og Ygritte vil fortsette også i sesong 4.