Slik blir Nintendo DS

Alle detaljene om den håndholdte spillmaskinen finner du her.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
 • Alt om spill!
 • Diskuter spill

  (Dagbladet.no): Nintendo lettet i går på sløret om hvordan deres kommende håndholdte spillkonsoll vil bli.

  Nintendo DS, der DS står for Dual Screen, vil komme på markedet først i USA den 21. november. I Japan kommer maskinen den 2. desember - og vi i Europa får den ikke før i første kvartal 2005.

  Prisen i USA er satt til 149,99 dollar - drøye 1000 norske kroner. Det er imidlertid vanlig at det legges litt til på prisen når produktene lanseres her.

  Trykkskjerm

  Fra før kjenner vi til at den ene skjermen vil være trykkfølsom, slik at man kan styre spillene med en medfølgende penn. I tillegg kan maskinen gjenkjenne stemmer via den innebygde mikrofonen, samt at den har en innebygget trådløs nettverksadapter.

  Takket være disse funksjonene, samt et innebygget program kalt «PictoChat», vil DS-brukere kunne chatte med hverandre med meldinger de skriver på den trykkfølsomme skjermen. Disse meldingene kan inneholde både tekst og bilder, og koster ingenting å sende.

  Med en gang en Nintendo DS kommer innen rekkevidde fra din maskin, vil den vekkes til live og innbyde til en samtale eller en spillrunde med maskinene som er nærheten - rekkevidden er opptil 30 meter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer