Slik blir nye «Beat for beat»

NRK tror på «wow»-effekt.

NY INNPAKNING:  Hver fredag i 14 år har mer og mindre kjente talenter løst nøtter, og startet helga med sang. Nå er både studio og innholdet endret noe. Foto: Erik Dyrhaug
NY INNPAKNING: Hver fredag i 14 år har mer og mindre kjente talenter løst nøtter, og startet helga med sang. Nå er både studio og innholdet endret noe. Foto: Erik Dyrhaug Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I 1999 kom de første tonene fra den norske utgaven av «Beat for beat - tone for tone». Siden den gang har Ivar Dyrhaug ledet sangprogrammet med stødige toner, skiftende briller og gjentatte splitthopp.

Etter 14 år har redaksjonen bestemt seg for å forandre både innhold og utseende.

- «Beat for beat» er blitt en institusjon i TV-Norge, og er høyt elsket av publikum. Grunnfjellet i programmet vil bestå - det blir fortsatt mye musikk og oppgaver, i tillegg til sangtalenter, men vi syns det var på tide med en real ansiktsløftning, sier prosjektleder Christian Finnskog til Dagbladet.

- Mer lekent I første program er det Erik André Hvidsten og Reidun Sæter som skal konkurrere mot Adam Douglas og Solgunn Ivana Valstad i å løse ulike sangnøtter. Programmet er tilbake på skjermen i kveld.

Finnskog forteller at det er flere sider ved programmet som er blitt endret siden vi så det på skjermen i vår - da som nå en del av NRKs «gullrekka». 

- Programmet vil bli enda mer lekent og spontant, bandet har fått en mer sentral plass, i tillegg har vi en ny oppgave, der vi får inn ei rekke med bokstaver, som skal legges i riktig rekkefølge, forteller prosjektlederen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer