Slik blir nye Dagbladet

Satser tross vanskelige tider.

TAR GREP: Sjefredaktør Anne Aasheim og produktutvikler Jens O. Kløvrud i ferd med å finpusse sistesida på morgendagens avis. Leserne vil finne flere forandringer, men med avisads tradisjoner ivaretatt mellom de to inngangene. FOTO: STEINAR BUHOLM
TAR GREP: Sjefredaktør Anne Aasheim og produktutvikler Jens O. Kløvrud i ferd med å finpusse sistesida på morgendagens avis. Leserne vil finne flere forandringer, men med avisads tradisjoner ivaretatt mellom de to inngangene. FOTO: STEINAR BUHOLM Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I ei tøff tid for avisbransjen satser Dagbladet på fornyelse og forbedring. Kultur- og debattstoffet skal fram i førstesidelyset og leses bakfra i en stor seksjon. 

— Vi viser leserne at Dagbladet satser når andre avishus sliter. Forrige fredag lanserte vi et vitalisert fredagsmagasin, i morgen kommer hovedavisa i ny drakt og søndag er det søndagsmagasinets tur, sier en offensiv sjefredaktør Anne Aasheim.

Skarp humor — Hvilke forandringer vil møte Dagblad-leserne i morgen?

— Først og fremst en annerledes og tydeligere førsteside og to innganger til hovedsatsingsområdene våre, nyheter og kultur/debatt. Nyhetsseksjonen ligger først avisa, mens kultur- og debattseksjonen starter bakfra med Marie Simonsens skarpe og humoristiske penn som en daglig inngang på sistesida. Ikke så mange andre enn henne ville klart å fylle et så krevende format nesten hver dag hele året. Med disse to likeverdige seksjonene både tydeliggjør og videreutvikler vi den profilen Dagbladet allerede har.

— Dagbladets førsteside har alltid vært gjenstand for debatt, tidvis fortvilelse og ofte forargelse. I hvilken retning vil du bevege den?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer