Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Slik blir nye «MacGyver»

Har bestilt pilot med den nevenyttige karen i 20-åra.

TILBAKE PÅ SKJERMEN? Kringkastingsselskapet CBS planlegger nye episoder av 80-tallsserien «MacGyver». Nå har de bestilt en pilotepisode av det som kan bli en ny tv-serie om «handymannen», men det blir uten Richard Dean Anderson (bildet) i hovedrollen. Foto: NTB Scanpix
TILBAKE PÅ SKJERMEN? Kringkastingsselskapet CBS planlegger nye episoder av 80-tallsserien «MacGyver». Nå har de bestilt en pilotepisode av det som kan bli en ny tv-serie om «handymannen», men det blir uten Richard Dean Anderson (bildet) i hovedrollen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): I høst skrev Dagbladet at CBS snuste på å lage nye episoder av den populære 80- og 90-tallsserien «MacGyver».

Nå har kringkastingsselskapet formelt lagt inn bestilling på en pilotepisode av serien, melder Variety.

Hvis alt går bra kan det dermed tyde på at gamle fans får et gjensyn med mannen med den berømte hockeysveisen.

I 20-årene Opprinnelig var det Richard Dean Anderson som fylte den ikoniske rollen da serien rullet over skjermen mellom 1985 og 1992.

Men i og med at de nye «MacGyver»-episodene etter planen skal portrettere den oppfinnsomme karen da han var i 20-årene, vil en annen skuespiller ta over stafettpinnen fra Anderson - som i dag er 66 år gammel.

Serien skal etter planen følge Angus MacGyver i perioden han blir rekruttert inn i en hemmelig organisasjon, der han bruker sitt talent for problemløsning på utradisjonelle måter for å unngå at katastrofer skal skje, skriver Variety.

Skrekkprodusent på regi Seriens originale produsent Henry Winkler er hentet inn til den potensielle nye serien som ansvarlig produsent, sammen med Michael Clear og James Wan.

Sistnevnte har hatt en stor finger med i spillet i filmer som «Saw»-serien og «Furious 7», og skal regissere pilotepisoden av «MacGyver».

Hvem som skal overta hockeysveisen fra Richard Dean Anderson er foreløpig ukjent.

I fjor var det 30 år siden første «MacGyver»-episode ble sendt på tv. Slik har det gått med skuespilleren.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram