«Maskorama» sesong tre:

Slik blir nye «Maskorama»

NRK lover en ny vri i tredje sesong av publikumsfavoritten «Maskorama».

NY RUNDE: Til høsten skal NRK lage mer kostymeunderholdning og gjettelek. Her er programleder Silje Nordnes med fjorårets vinner Snømonsteret, som Didrik Solli-Tangen gjemte seg bak. Foto: Julia Marie Naglestad / NRK
NY RUNDE: Til høsten skal NRK lage mer kostymeunderholdning og gjettelek. Her er programleder Silje Nordnes med fjorårets vinner Snømonsteret, som Didrik Solli-Tangen gjemte seg bak. Foto: Julia Marie Naglestad / NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Underholdningsprogrammet «Maskorama» har vært en braksuksess for NRK de to siste åra. Nordmenn ser ut til å elske å gjette på hvilke kjendiser som gjemmer seg bak kostymene laget av den kjente designeren Kjell Nordström, noe som har resultert i rekordhøye seertall og spinnvill medieinteresse.

I fjorårets finale bekreftet programleder Silje Nordnes (37) fra scenen at NRK ville lage en tredje runde med kostymeunderholdning og gjettelek. Selv om hemmelighetskremmeriet naturlig nok er stort i «Maskorama»-universet, kan NRK endelig avsløre flere detaljer om den kommende sesongen.

NRKs presseansvarlig Tonje Bergmo kan blant annet bekrefte at Silje Nordnes tar fatt på nok en sesong som «Maskorama»-programleder til høsten.

- Silje Nordnes fortsetter som programleder for høstens «Maskorama», og det er vi veldig glad for, sier pressekontakten til Dagbladet.

NORDMENN: Disse to nordmennene skjulte seg bak "Spelmannen" som vant svenske Maskorama. Video: TV4 Vis mer

- En vri

Detektivpanelet bestående av Marion Ravn (38), Nicolay Ramm (33) og Jan Thomas (55) blir også å se i neste sesong. Men produksjonen har en overraskelse på lur, avslører Bergmo til Dagbladet.

- Det er det samme herlige og dedikerte detektivpanelet som i de to foregående sesongene, og jeg kan også røpe at det her blir en liten vri. Mer kan jeg ikke si, for i «Maskorama» holder vi hardt på hemmelighetene.

Også i år er det den svensk-norske designeren Kjell Nordström (58), tidligere kjent som Baron von Bulldog, som står bak kjendisenes imponerende masker og kostymer.

INGEN UTSKIFTNINGER: Men NRK lover en liten twist i detektivpanelet til høsten. Foto: Fredrik Arff
INGEN UTSKIFTNINGER: Men NRK lover en liten twist i detektivpanelet til høsten. Foto: Fredrik Arff Vis mer

- Det er Kjell Nordström som lager de fantastiske kostymene også i denne sesongen av «Maskorama», og i år vil han nok forsøke å overgå seg selv, sier Tonje Bergmo, som også kan fortelle at premieredatoen for sesong tre enda ikke er spikret.

I et intervju med Dagbladet Magasinet i november 2021, fortalte designeren at han hadde lært mye av å være kostymeansvarlig for NRKs nye underholdningssuksess.

- At jeg, etter nesten tretti år som designer, nå liksom er blitt «Maskorama-Kjell» er rart - og «jätte-moro», sa Nordström den gang.

Håper på Åse Kleveland

En ny «Maskorama»-sesong betyr nye kostymer - og nye kjendiser som gjemmer seg inni dem. Men hvem håper «Maskorama»-profilene selv å se i full vigør på scenen i neste sesong?

- Det hadde vært gøy med Åse Kleveland, Dagfinn Lyngbø eller Kjetil Rekdal, sier detektiv Nicolay Ramm til Dagbladet.

Jan Thomas holder også en knapp på artistlegenden og tidligere kulturminister Åse Kleveland.

SMART: Didrik Solli-Tangen vant Maskorama. Her avslører han hvordan han har lurt mange underveis i programmet. Video: Morken/Helseth. Vis mer

- Alexander Rybak hadde vært magisk, og Carola hadde selvfølgelig vært en drøm. I tillegg hadde det vært kjempestas med Hanne Krogh, Elisabeth Andreassen eller Åse Kleveland. Wenche Myhre hadde også vært helt rått, sier kjendisfrisøren til Dagbladet.

- På den yngre siden kanskje Astrid S eller Carina Dahl, legger han til.

Maskorama Les alle sakene her Foto: NRK

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer