Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Slik blir PSP

En forhåndstitt på Sonys bærbare spillmaskin.

 • Alt om spill!
 • Spillblogg
 • Diskuter spill

  (Dagbladet.no): Rundt om i verden har folk nå begynt å motta Sonys nye bærbare spillmaskin PSP - og det har ikke drøyet lenge før de første inntrykkene er lagt ut på nettet.

  Den mest omfattende forhåndtitten hittil finner du på Play-asia.com. De fikk tak i spillmaskinen via en veldedighetsauksjon der Sony ga bort 500 PSP\'er til inntekt for ofrene i jordskjelvet i Mid-Niigata.

  Nå har de fått lekt seg med maskinen noen timer, og alle inntrykkene er behørlig dokumentert ved hjelp av over 60 bilder og 24 videosnutter.

  Sammen med PSP\'en kom det en demodisk med videoer fra de kommende spillene - men ingen spillbare demoer. Det er likevel interessant å klikke seg gjennon bildene og videoene som ligger på siden.

  Maskinen vil komme i flere pakkeløsninger, der den billigste koster rundt 190 dollar - rundt 1200 norske kroner. Hva den vil koste når den kommer til Norge tidlig neste år, er usikkert.

  PSP lanseres i Japan om seks dager, den 12. desember. Følg med på Dagbladet.no for flere nyheter om Sony PSP.

<B>... OG ALLE GLEDER SEG:</B> Det er bare seks dager til PSP slippes i Japan. Nå har de første forhåndsomtalene kommet.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media