Slik blir Rihannas norske supershow

Ti meter høye faraoer og en diger sfinks som spyr laser ut gjennom øynene.

Farao i furua: Rihanna kommer til Norge og Holmenkollen med et enormt sceneshow inspirert av oldtidens Egypt. Foto: Scanpix
Farao i furua: Rihanna kommer til Norge og Holmenkollen med et enormt sceneshow inspirert av oldtidens Egypt. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Da Rihanna gjestet Oslo Spektrum i fjor høst, var hun blant annet omkranset av glorete, grafittidekorerte biler og dansere med S&M-lenker.

Når popstjerna går på scenen foran 20 000 publikummere i Holmenkollen i kveld, har hun i tråd med den økende stjernestatusen, gjort showet sitt enda større og mer påkosta.

Sfinkser og faraoer Rihannas siste konsert før norgesbesøket var under BBC Radio 1 Hackney Weekend i London sist søndag. Her viste hun for første gang fram det nye sceneshowet hun har med seg til Oslo.

Mest iøynefallende var to faraostatuer som raget ti meter over bakken og en omfangsrik sfinksstatue som sendte laser ut av øynene.

Selv vekslet hun mellom flere forskjellige antrekk, deriblant en Kleopatra-lignende habitt med gullsminke og gull-bh.

Tung festivallast Bookingsjef i Kollenfestivalen, Pål Jakobsen, forteller at det ikke holder med en ordinær flyttebil når Rihanna inntar nasjonalanlegget og dens 66 meter lange scene.

- Den er nesten dobbelt så stort som de største scenene på for eksempel Hovefestivalen eller Øyafestivalen. Man må laste opp 30 semitrailere om man skal få plass til alt Rihanna har på scenen i Kollen. Når hun reiser videre til Sverige etter konserten, kjører de med seks semitrailere og fem busser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer