«The Crown»:

Slik blir sesong fem

Gleder du deg allerede til ny sesong av «The Crown»? Da må du smøre deg med tålmodighet.

THE CROWN: Fjerde sesong av serien om dronning Elizabeths regjeringstid har omsider kommet frem til åttitallet og forholdet mellom prins Charles og lady Diana. Video: Netflix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den seineste sesongen av Netflix-suksessen «The Crown» følger kongefamilien gjennom åttitallets hendelser hjemme og ute: Et attentat, Falklandskrigen og Margaret Thatchers regjeringstid, og ikke minst det mye omtalte forholdet mellom prins Charles og Diana.

I den femte sesongen av serien blir det ikke mindre turbulent, ettersom vi når fram til nittitallet.

Selv om det er en stund til vi kan forvente å få se den neste sesongen, er det allerede avslørt en del om hva og hvem som skal være med. Her er noe av det du kan glede deg til når «The Crown» kommer tilbake:

Nye ansikter

«The Crown» gjorde det relativt ukjente ansiktet Claire Foy verdenskjent da hun fikk rollen som dronning Elizabeth i seriens to første sesonger. Hun ble avløst av den mer kjente, Oscar-vinnende skuespilleren Olivia Colman, som har spilt dronningen mens 70- og 80-tallets hendelser har utspilt seg i sesong tre og fire.

I sesong fem er det Imelda Staunton (64) som overtar kronen. Hun er en merittert film- og teaterskuespiller, men er kanskje best kjent for massene som Dolores Umbridge fra «Harry Potter»-filmserien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer