Slik blir Steinfelds nye arbeidshverdag

- Har allerede fått mange forespørsler.

NY JOBB:  I september går mangeårig NRK-korrespondent Hans-Wilhelm Steinfeld over i ny jobb i kommunikasjonsbransjen. Foto: Jacques Hvistendahl/Dagbladet
NY JOBB: I september går mangeårig NRK-korrespondent Hans-Wilhelm Steinfeld over i ny jobb i kommunikasjonsbransjen. Foto: Jacques Hvistendahl/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mandag kveld ble det kjent at NRKs mangeårige utenriksjournalist Hans-Wilhelm Steinfeld (63) har sagt opp i NRK, og går over til PR-selskapet Corporate Communications i september.

Steinfeld sendte et formelt avskjedsbrev til utenrikssjef i NRK, Knut Magnus Berge, som Dagbladet i går kunne melde.

Administrerende direktør i Corporate Communications, Tom Berntzen, er svært fornøyd med å ha fått tv-veteranen på laget. De to har også tidligere jobbet sammen i NRK. Berntzen sier til Dagbladet at Steinfeld vil gå inn i selskapet på lik linje med andre medarbeidere.

-Ingen særstilling - Han vil bli en hardtarbeidende kommunikasjonsarbeider på lik linje med oss andre, og vil ikke få en særstilling i den forstand, sier han.

Ifølge Berntzen vil Steinfeld være involvert i et bredt spekter av de oppgavene selskapet jobber med.

- Han besitter enorm kunnskap og erfaring og er i tillegg en glimrende foredragsholder og debattleder. Han vil jobbe særlig med meg på norske forhold og samfunn, med ledelse, public affairs og som myndighetskontakt.

Seinfeld begrunnet blant annet sitt valg om å slutte i NRK med at kanalen til slutt ikke fant oppgaver som svarte til kompetansen og ambisjonene hans.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer