Slik blir stemmen til verdens sureste katt

Internett-sensasjonen Grumpy Cat blir stjerne i ny julefilm.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Internett-fenomenet Grumpy Cat har blitt verdenskjent på grunn av sitt noe spesielle utseende.

Nå skal den gretne katten ringe julen inn.

Sammenligner med klassikere Tardar Sauce, som katten egentlig heter, har allerede blitt et av nettets store memer og blant annet fått sin egen bok og hatt en gjesteopptreden på «American Idol».

Nå lar TV-kanalen Lifetime Movie Network katten få prøve seg på det store lerretet i julefilmen «Grumpy Cat's Worst Christmas Ever».

De har tidligere slått på stortromma og sammenlignet filmen med julefilmklassikere som «Hjemme Alene» og litt «Die Hard».

Kjent stemme Stemmen til den to år gamle katten er det den amerikanske skuespillerinnen Aubrey Plaza, mest kjent fra Universals kritikerroste komiserie «Parks and Recreation», som står for.

Filmen handler om en katt i en dyrebutikk som aldri blir kjøpt fordi den ser så grinete ut. Men en dag kommer en 12 år gammel jente innom, og finner ut at hun kan kommunisere med den.

- Vi er så kjent for den ektefølte sentimentaliteten vår, en stereotypi som denne filmen vil gjøre narr av, sa filmsjef i Lifetime, Aturo Interian til Hollywood Reporter tidligere i år.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer