Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Slik blir Transformers-filmen

Se trailer av Spielbergs nyeste verk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): 80-tallets største leketøyssensasjon inntar lerretet, med Steven Spielberg og teamet bak «The Island» ved spakene. Traileren til storfilmen, som har premiere i USA 4. juli neste år, skulle opprinnelig bli sluppet på filmens hjemmeside først i neste uke.

Men da filmklippet ble lekket ut på internett, måtte planene fremskyndes. Nå kan du se traileren her.

- Så lenge det har vært transformers, har jeg vært en av de aller største fansene. Og da snakker jeg ikke om at jeg har kjøpt lekene til barna mine - jeg har kjøpt dem til meg selv, sa Dreamworks\' Steven Spielberg i et filmklipp på filmens hjemmeside i fjor.

- Og jeg er stolt over at vi nå, i 2005, kan starte på vår første - men ikke siste -  Transformers-film. Jeg håper det kan bli mange slike filmer i framtida, men vi skal lage den beste først, sa han.

Filmens regissør er Michael Bay (Armageddon, Pearl Harbour, The Island), og manus er skrevet av Alex Kurtzman (The Island, The Legend of Zorro) og Roberto Orci (The Island). Den nye filmen er ikke animert som forgjengeren fra 1986.

• LES OGSÅ: Xbox 360 som Transformer?

• LES OGSÅ: Vi leker med roboter

Faksimile: www.transformermovie.com
Faksimile: www.transformermovie.com Vis mer
INITIATIVTAKER: Steven Spielberg
REGISSØR: Michael Bay, her sammen med skuespiller Scarlett Johansson, under premieren av The Island.