Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Slik blir Tyldums nye Hollywood-film

Science-fiction kjærlighetshistorie med superstjerner i hovedrollen.

SKAL TROLIG JOBBE MED TYLDUM: Jennifer Lawrence er tilbudt hovedrollen i filmen Tyldum trolig skal lage for Sony. Foto: Stella Pictures
SKAL TROLIG JOBBE MED TYLDUM: Jennifer Lawrence er tilbudt hovedrollen i filmen Tyldum trolig skal lage for Sony. Foto: Stella Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Morten Tyldum høster nå fruktene av å ha regissert supersuksessen «The Imitation Game».

Filmen er nominert til åtte Oscar-statuetter, deriblant for beste film, og Tyldum arbeider nå med å få i havn nye Hollywood-prosjekter han kan regissere.

Ifølge The Hollywood Reporter er Morten Tyldum derfor så og si klar som regissør for Sonys nye storfilm «Passenger», et sci-fi kjærlighetsdrama.

The Wrap skriver at filmprosjektet «Passenger» har hatt en lang og tumultuøs vei mot produksjon, med en rekke eiere og mulige produsenter. Filmen har nå omsider kommet hjem til Sony for godt, melder nettstedet. 

Tyldum har tidligere omtalt seg selv om en Hollywood-outsider. De dagene virker til å være forbi. 

Sony har som kjent vært i kraftig motvind i vinter etter alle skandalene rundt «The Interview» og trenger sårt en opptur på lerretet.

Hollywood Reporter mener å vite at Sony derfor satser tungt på Morten Tyldum og filmen de ønsker han skal lage for dem. Selveste Jennifer Lawrence og Chris Pratt skal være høyaktuelle som turtelduene i filmen.

Lawrence har omsider ferdigstilt monstersuksessen «The Hunger Games» med «Mockingjay Part 2» ventet på kino i november i år. Pratt er også i vinden, og har hovedrollen i den høyst etterlengtede oppfølgeren i «Jurassic Park»-serien til sommeren. 

En av utfordringene til å få Hollywoods gulljente Lawrence ombord på Tyldums nye film skal være hennes tette timeplan det neste året. Lawrence har blant annet en rolle i den nye «X-Men»-filmen.

«Passenger» handler om en mann som våkner for tidlig fra dvale under en lang romreise. For å spare seg selv fra ensomheten bestemmer han seg for å våkne en kvinnelige medpassasjer også, og romantikk oppstår, ifølge The Wrap. 

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!