HOLLYWOOD I NORGE: Filmen har superstjernen Matt Damon i hovedrollen, mens norskættede Kristen Wiig, Christoph Waltz, Jason Sudeikis, Alec Baldwin og Neil Patrick-Harris står på rollelisten. Teamet bak Hollywood-filmen er for tiden i Lofoten og Vesterålen for filminnspilling i naturskjønne, norske omgivelser. Foto: Scanpix
HOLLYWOOD I NORGE: Filmen har superstjernen Matt Damon i hovedrollen, mens norskættede Kristen Wiig, Christoph Waltz, Jason Sudeikis, Alec Baldwin og Neil Patrick-Harris står på rollelisten. Teamet bak Hollywood-filmen er for tiden i Lofoten og Vesterålen for filminnspilling i naturskjønne, norske omgivelser. Foto: ScanpixVis mer

Slik bor Matt Damon i Trollfjorden

- Jeg er dustete stolt av Norge om dagen, sier skuespiller Ingjerd Egeberg. Hun spiller sammen med Hollywood-stjernene i «Downsizing».

Har du allerede abonnement?   Logg inn

- Jeg trodde det skulle bli rart å være med på en Hollywood-film, men det rare er at det føles så normalt. Teamet har et helt vanvittig godt samarbeid, sier Ingjerd Egeberg (49).

Downsizing Satire som handler om en mann som tror han vil få et bedre liv om han krymper seg selv.Regissør Alexander Payne. Handlingen i filmen er lagt til Norge, men kun 4 av 63 filmdager gjøres her til lands.Deler av filmen spilles i disse dager inn i Lofoten.

Den norske skuespilleren, som de siste åra har vært å se i norske produksjoner som «Mammon», «Øyevitne» og «Kodenavn Hunter», har kapret en av rollene i den nye storfilmen «Downsizing».

Teamet bak Hollywood-filmen er for tiden i Lofoten og Vesterålen for en kort uke med filminnspilling i naturskjønne, norske omgivelser. Det meste av filminnspillingen er allerede gjort i Canada. Mens første dag på settet i Norge var mandag 1. august.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • *Fornyes automatisk til ordinær pris etter gratisperioden (99 kr/mnd).
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn