- Slik elsker en viking

«Dis»-regissør Aune Sand kommer med ny filmhyllest til kvinnen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Aune Sand er snart ferdig med sin neste film «Dådyr», en film som handler om en mann som reiser rundt og forfører kvinner. De første bildene fra filmen er klare,og kan finnes her. (Velg «Aune Sand» i menyen på venstre side. Velg deretter «film»)

- Det handler om å vise verden hvordan en viking elsker, alle menn har en drøm i seg om å førføre kvinner. Filmen min handler om møter mellom disse menneskene.

Ifølge Sand tilfredsstiller denne forføreren en trang som ligger naturlig i kvinnen:

- Slik jeg opplever kvinnen har kvinnen et ønske om å bli forført av en som ikke nøler. Men det handler om gjensidig respekt.

At dette kommer i dag, på selveste kvinnedagen, er tilfeldig. Men Aune er veldig bevisst på kvinnens posisjon i samfunnet:

- En kvinne har en indre styrke som vi menn ikke er i besittelse av. Kvinnene er jo de sterke i samfunnet, det er de som holder familien sammen. Menn har ikke noe kjærere vesen enn sin mor.

Filmen er spilt inn i Colombia, Brasil, Cuba, Ukraina, Massachusets og New York, og det er Aune Sand selv som har reist rundt og funnet disse stedene og kvinnene som spiller i filmen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer