Truls Svendsen

Slik endret samboeren hverdagen til Truls

Åpner opp om livet med kjæresten.

BONUSSAMBOER: Truls Svendsen sammen med hunden Dexter, som tilhører kjæresten Charlotte. - Jeg var heldig som fikk han flyttende på kjøpet, sier han om den nye firbeinte samboeren. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet
BONUSSAMBOER: Truls Svendsen sammen med hunden Dexter, som tilhører kjæresten Charlotte. - Jeg var heldig som fikk han flyttende på kjøpet, sier han om den nye firbeinte samboeren. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): - Ja, livet handler mye om tur om dagen. Det er ut på tur på jobb, og hjem og gå tre turer om dagen med han her, sier Truls Svendsen (45) og ser ned på den lille terrierblandingshunden Dexter.

Den profilerte programlederen var i januar på ekstremtur med Cecilie Skog til sesong to av «Tjukken og Lillemor», og kom før påske hjem fra første reise med Eivind Hellstrøm til andre sesong av matreiseprogrammet «Truls à la Hellstrøm». Etter to uker med planlegging i Oslo, bærer det ut på veien igjen. Og sånn går jobbintervallene for Svendsen hele våren.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer