BONUSSAMBOER: Truls Svendsen sammen med hunden Dexter, som tilhører kjæresten Charlotte. - Jeg var heldig som fikk han flyttende på kjøpet, sier han om den nye firbeinte samboeren. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet
BONUSSAMBOER: Truls Svendsen sammen med hunden Dexter, som tilhører kjæresten Charlotte. - Jeg var heldig som fikk han flyttende på kjøpet, sier han om den nye firbeinte samboeren. Foto: Anita Arntzen / DagbladetVis mer

Truls Svendsen

Slik endret samboeren hverdagen til Truls

Åpner opp om livet med kjæresten.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

(Dagbladet): - Ja, livet handler mye om tur om dagen. Det er ut på tur på jobb, og hjem og gå tre turer om dagen med han her, sier Truls Svendsen (45) og ser ned på den lille terrierblandingshunden Dexter.

Den profilerte programlederen var i januar på ekstremtur med Cecilie Skog til sesong to av «Tjukken og Lillemor», og kom før påske hjem fra første reise med Eivind Hellstrøm til andre sesong av matreiseprogrammet «Truls à la Hellstrøm». Etter to uker med planlegging i Oslo, bærer det ut på veien igjen. Og sånn går jobbintervallene for Svendsen hele våren.

Truls Svendsen Født 27. september 1972 i Tromsø.Norsk programleder og komiker.Har ledet programmer som «Kroppen» og «E6 – en reise i nordmenns hverdag» på NRK, samt «Svendsen om Hansen og Jensen», «Kvelden er din», «Truls - oppdrag Hurtigruten» og «Truls à la Hellstrøm» på TV 2.Er 16. april aktuell med andre sesong av «Tjukken og Lillemor» på TV 2.

De ukene han har hjemme på Grünerløkka blir det også mindre av hans favorittsyssel - å ligge på sofaen og se på tv - fordi samboeren Charlotte og hennes hund Dexter begge ivrer for å komme seg ut.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.(*Ukepris er 55 kr/uke)
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn